Monday, 12 January 2015

NEW!! BESHINE PREMIUM DRINK UPGRADE ADVANCED FORMULA

Assalamualaikum w.b.t..

PENGUMUMAN!!!

Kepada semua pelanggan, suka cita dimaklumkan bahawa new UPGRADE formula untuk BESHINE PREMIUM DRINK berada di pasaran bermula 1 JAN 2015

Stokis ID: "HBS-0464"

Terbaru!!!

http://ctfaezatun.blogspot.com

Apa yang menarik????
  • Extra mixed fruit fiber
  • 55-60 kali bancuhan/botol
  • Extra pure L-Gluta
  • 5x ganda keberkesanan
  • Extra Collagen
  • Less/ kurang manis
  • Extra Vitamin
  • Halal dan  Lulus BKMM
Antara masalah-masalah yang boleh diselesaikan dengan BESHINE:
[x] Kulit yang gelap, menggerutu, bermasalah, parut, kusam, resdung.
[x] Badan terlalu kurus, berat badan berlebihan, selulit, menggelebeh.
[x] Kesihatan kerap terganggu dan mudah letih
[x] Rambut gugur, tidak bermaya, rosak.
[x] Hubungan intim bermasalah.
[x] Aura bocor, kecil dan kurang keyakinan dengan penampilan diri
"BESHINE PREMIUM DRINK" KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu. Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health) Aura Energized by: Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
KANDUNGAN UTAMA BESHINE PREMIUM DRINK
PURE GREEN APPLE EXTRACT
* Mengandungi zat besi, magnesium, potasium, kalsium, soldium, vitamin C, vitamin A dan vitamin B serta merupakan sumber serat yang mudah larut bagi memastikan kecantikan dan diet seimbang terpelihara.
HYDROLIZED COLLAGEN ( COD FISH )
* Kolagen diimport khas dari FRANCE yang telah dihidrolisis dari ikan laut dalam iaitu "Cod Fish" bagi menggalakkan pertumbuhan tisu, kulit, kuku dan rambut yang sihat.
BASIC GLUTHATHIONE N-ACETYLCYSTINE (NAC)
* NAC dapat memberi isyarat kepada hati untuk menghasilkan glutathione ASLI yang lebih banyak dengan kadar penyerapan BOOSTER 3x ganda lebih cepat untuk memberi kesan yang optimum kepada pengguna seawal 3 minggu.
PURE L-GLUTHATHIONE
* Merupakan master kepada semua antioksidan yang berfungsi sebagai penyokong semula jadi untuk antibodi, anti-penuaan. Rahsia kekal sihat, cantik dan cerah.
VITAMIN E
* Merupakan SUPERVITAMIN yang sangat diperlukan oleh setiap individu untuk merangsang sistem imun, kesuburan, anti kanser, merawat kulit, mencerahkan mata, merawat masalah resdung, menstabilkan tekanan darah dan sistem kardivaskular.
FIBER
* Mengandungi serat ASLI yang tinggi TANPA bahan pengawet bagi membantu proses penghadaman, pembuangan toksin, meningkatkan tenaga dan anti-kolestrol.
HONEY
* Madu asli HALAL yang sangat berkualiti terbukti bertindak sebagai "NO.1 MIRACLE ANTIBIOTIK" yang menjadi asas kepada kecantikan dan kesihatan sejak dulu lagi.
PURASWEET
* Merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER (kesan pantas). Rasanya 3x lebih manis dari gula tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing manis/darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT! Rasa manis bukan dari gula tapi dari cystal powder PURASWEET.
AURA
* Dipertenagakan Aura oleh Prof.Dr.Mir.Khalid Sabran (Ph.D Alternative Medicines IBAM Kolkata). Aura positif menjana keseimbangan kecantikan,kesihatan,persekitaran dan wajah awet muda.
Kandungan beshine cukup HEBAT..jom mencuba untuk kesihatan kita.

http://ctfaezatun.blogspot.com

 " BERSERI, SIHAT, RAMPING DAN BERAURA POSITIF DALAM 3 MINGGU"
 
HARGA BARU:
SM: RM89
SS: RM95

+ POSTAGE:
SM: RM10
SS: RM6

Jom dapatkannya sekarang!!!

 Cara order: PM/WhatsApp, 016-8111095 ( ct faezatun )
@ email: ctfaezatun@gmail.com

Boleh terus datang ke butik kami, Balqis Batrisya Collection di belakang KFC, Sipitang. Terima kasih.No comments: